Heerlijke ontbijtjes, met zorg samengesteld en passend bij elke gelegenheid. Verras jezelf, de kinderen, de juf, die gewaardeerde collega of ieder ander waar je zoveel om geeft eens met een ontbijt aan huis. Of kies een pakketje om mee te nemen als brunch naar het park of het werk. Wat je ook bedenkt, er is een passend ontbijt voor elke gelegenheid.

Budgetontbijt “Zondagsgemack”

Vanaf
€ 15,00
p.p.

Casper Bezorgt-internetformaat-2

Lekker relaxed de dag beginnen zonder veel poespas, wie wil dat nu niet. “Zondagsgemack” biedt je alle ingrediënten voor een ontspannen start van de morgen. Of het nu voor jezelf is of voor twee, met dit ontbijt begin je de dag goed en compleet.
En ben je druk? Dan is dit pakket ook ideaal als lunchpakket.

Dit ontbijt bevat o.a. diverse broodjes, ontbijtkoek en beschuit, vleeswaren, kaas, zoet beleg, koffie, thee, melk, jus d’orange, gekookte eieren en een dessert.

Verwenontbijt “Groots Genieten”

Vanaf
€ 22,50
p.p.

Casper Bezorgt-internetformaat-7

Genieten met een grote G, dat doe je met dit ontbijt. De eerste maaltijd van de dag waar je even de tijd voor neemt. Geniet van de heerlijke gebakken broodjes, het luxe beleg, de verse jus d’orange en ‘verwenyoghurt’. En omdat Groots Genieten het begin is van een sprankelende dag biedt dit ontbijt zelfs een heerlijk glas Prosecco. Da’s toch verwennerij.

Dit ontbijt bevat o.a. diverse broodjes, krentenbollen, knäckebröd, ontbijtkoek en beschuit, luxe kaas en vleeswaren, hartig en zoet beleg, koffie, thee, melk, jus d’orange, prosecco, gekookte eieren, vers fruit en een dessert.

Champagneontbijt “Liefde & Geluk”

2 pers
€ 75,00

Casper Bezorgt-internetformaat-9

Wil je iemand eens echt verrassen of gewoon met zijn tweeën luxe genieten van een ontbijt met 5 sterren allure? Dan is dit champagneontbijt zeker de beste keus. Met roze ‘Moët et Chandon’ champagne, heerlijke chocoladebroodjes en vers fruit biedt dit ontbijt eigenlijk veel meer dan Liefde en Geluk alleen. Breng romantiek (terug) op tafel en geniet met dit ontbijt voor twee niet alleen van elkaar maar bovenal van de heerlijke extra’s die dit 2 persoons ontbijt biedt.

Dit ontbijt bevat o.a. diverse broodjes, krentenbollen, chocoladecroissants, knäckebröd, ontbijtkoek en beschuit, luxe kaas en vleeswaren, hartig en zoet beleg, zalmsalade, koffie, thee, melk, jus d’orange, vruchtensmoothie, Moët & Chandon champagne, gekookte eieren, vers fruit, luxe bonbons en een dessert voor elk.

Kinderontbijt “De kleine Sloaperd”

Vanaf
€ 10,00
p.p.

Casper Bezorgt-internetformaat-18

Ook ‘veur d’n jonge leu’ of ‘snotterkuuk’n’ is er natuurlijk een passend ontbijt. Naast de standaard croissants en vers gebakken broodjes biedt dit ontbijt speciale kinderextra’s zoals onder andere cereals, chocopasta, drinkyoghurt en knijpfruit.
En omdat de ‘oale leu’ misschien nog even wat langer willen genieten van hun ontbijt zit er bij elk kinderontbijt ook een kleine verrassing voor de kids.

Dit ontbijt bevat o.a. diverse broodjes, ontbijtkoek, zoet en hartig beleg, drinkyoghurt, chocopops, melk, jus d’orange, een gekookt ei en een kinderdessert.

 • Prijs: € 17,50 Aantal:
 • Prijs: € 25,00 Aantal:
 • Prijs: € 22,50 Aantal:
 • Prijs: € 30,00 Aantal:
 • Prijs: € 32,50 Aantal:
 • Prijs: € 45,00 Aantal:
 • Prijs: € 75,00 Aantal:
 • Prijs: € 12,50 Aantal:
  In combinatie met Budget-, Verwen- Of Champagne ontbijt
 • Prijs: € 20,00 Aantal:
  In combinatie met Budget-, Verwen- of Champagne ontbijt
 • € 0,00
 • € 0,00
 • Kies uw bezorgmoment

 • Met 'Bestellen' bevestigt en verstuurt u uw bestelling en gaat u akkoord met de genoemde bezorgkosten.